Foredragsholdere i nærheden af Lunderskov med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Lunderskov med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter helstøbt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...