Foredragsholdere nær Næstved med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...