Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at folk, som søger efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...