Foredragsholdere nær Randers med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Randers med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...