Foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det således at folk, som leder efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...