Foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der søger efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...