Foredragsholdere nær Ringe med foredrag om branding


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der søger fuldendt underholdning og musik kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...