Foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere, som leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...