Foredragsholdere tæt på Silkeborg med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Silkeborg med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk som er på jagt efter ideel underholdning & musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...