Foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter perfekt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Det store sortiment dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration og idéer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...