Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som leder efter den ideelle underholdning & musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...