Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk der søger efter den fuldendte musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...