Foredragsholdere i nærheden af Ullerslev med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som søger perfekt underholdning & musik ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Vores udvalg dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...