Foredragsholdere tæt på Vodskov med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vodskov med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det så folk på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...