Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk som søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for inden en event eller fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...