Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Breakpoint

Prisniveau

Kr. 2.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

6-30 min. for show - 15 min.-flere dage for workshop

Profil

Breakpoint tilbyder
SHOWS & WORKSHOPS
i Breakdance & Electric Boogie
til enhver lejlighed.

Vores hold af dansere består af nogle af skandinaviens bedste, der alle har flere års erfaring med shows, workshops, battles og koreografier.
Vi har optrådt over hele verden og samarbejder med en række forskellige organisationer såsom Udenrigsministeriet, Red Bull, Sony Ericsson, og Musikhuset Vega.
Breakpoint arrangerer desuden den årlige, verdenskendte breakdance-battle Floor Wars

Læs mere...

Mere om Breakpoint

BREAKDANCE SHOW
Et breakdance-show med Breakpoint formidler breakdansens rå energi og charme fra ghettoen til publikum – indstuderede koreografier og spontane battle-moves går op i en højere enhed.

Vi har optrådt med shows i mange forskellige sammenhænge, bl.a. til konferencer, koncerter, messer, festivaller, ferniseringer, produktpræsentationer og fødselsdage.
Et breakdance-show kan tilpasses de fleste arrangementer og fysiske rammer, og kan evt. gennemføres med live DJ. Varigheden er mellem 6-30 minutter efter ønske.

Et show kan f.eks. sættes op som en show-battle - Breakpoints show-battle er i denne forbindelse altid en sikker vinder. Battlen er en helt grundlæggende del af hiphop kulturen, og en break-battle er en intens og dramatisk oplevelse, hvor der ikke blot konkurreres i halsbrækkende, akrobatiske dansemoves, men også i personlig stil og attitude, og i at præsentere dansen med den rette gadedrenge-agtige “cockiness” og overbevisning.

WORKSHOPS
Breakpoint tilbyder workshops i breakdance og electric boogie til interesserede i alle aldre og på alle niveauer. En workshop kan tilpasses lejligheden – vi har bl.a. lavet workshops i skoler og børnehaver samt til polterabend, firmafester, teambuilding-kurser, sportsstævner og julefrokoster.

En workshop kan omfatte undervisning i enten breakdance eller electric boogie, men kan også kombinere de to dansestile. En typisk måde at lave en workshop på er dén, at vi starter med en kort opvisning, hvorefter der undervises i grundlæggende moves og teknikker. Vi tager i denne forbindelse altid udgangspunkt i målgruppens ønsker og forudsætninger, og samtidig med, at alle skal have udbytte af undervisningen er det også vigtigt, at alle får en god og sjov oplevelse.

LAV JERES EGET BREAKDANCE SHOW MED EN INSTRUKTØR FRA BREAKPOINT

Vi har ekspertise i at tilrettelægge workshops således, at der arbejdes hen imod et fælles, afsluttende show, hvor deltagerne sammen kan vise hinanden og andre hvad de har lært. Fordelene ved at strukturere en workshop på denne måde er, at der opbygges et fællesskab og en korpsånd deltagerne imellem samtidig med, at der frembringes et konkret produkt som resultat af arbejdet i workshoppen. Sådanne forløb kan vare fra et par timer til over flere dage og kræver ingen forkundskaber fra deltagerne.

Kontakt os og få et tilbud skræddersyet til lige netop jeres behov.

Kontakt Breakpoint

Kontakt Breakpoint via formularen her, så vil Breakpoint vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.