Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Erik Bugtaler

Prisniveau

Kr. 3.200 - 3.600

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 20 minutter

Profil

Sæt festens hovedperson i centrum med en bugtalermaske. De pinlige historie (eller bedrifter) vælter ud af hovedpersonens mund - og DU bestemmer hvad vi skal tale om ! Indslaget afsluttes med et "sjovt" tryllenummer.

Læs mere...

Mere om Erik Bugtaler

Stikord
Lad underholdningen blive mere personlig. Send navnet på festens hovedperson, interesser, vaner, særheder og gerne pinlige historier, så fanger jeg essensen af dine oplysninger og fletter dem ind i underholdningen. Ofte til stor overraskelse for festens hovedperson.

Tidspunkt
Hvis indslaget er fra den nærmeste familie er det typisk lige efter forretten, og for alle andre typisk mellem hovedret og dessert. Da jeg ofte har flere jobs på samme dag, er det vigtigt at man på forhånd orienterer toastmaster og køkkenet om tidspunktet, så de kan tilpasse underholdningen ind i programmet. Bemærk: Hvis tidspunktet skrider for jer, er det ikke sikkert at jeg kan vente pga. andre aftaler.

Er hovedpersonen genert eller ikke meget for at være i centrum?
Så kan der alternativt bruges en gæst eller jeg medbringer en bugtalerdukker.

Ofte stillede spørgsmål
Kan der aflyses?
Nej - jeg har blokeret kalenderen til dig, og siger NEJ til andre kunder som kunne være interesseret i denne dag/tidspunkt. Hvis du af en eller anden årsag ønsker at aflyse, så forfalder honoraret til betaling - uanset aflysningens grund.

Kan jeg betale via Mobile Pay?
Ja - du kan betale kontant eller via Mobile Pay lige efter indslaget.

Sender du en bekræftelse?
Ja - på den måde er både du og jeg sikre på hvad vi har aftalt f.eks. dato, tidspunkt, sted m.m.

Hvad optræder du til ?
Typisk er det til konfirmation, fødselsdage, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup.
(Jeg optræder ikke til julefrokoster)

Kontakt Erik Bugtaler

Kontakt Erik Bugtaler via formularen her, så vil Erik Bugtaler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.