Celebrating Service

Prisniveau

Kr. 5.000 - 22.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 3x45min. eller 3x60min.

Profil

Mangler du et ungt, energisk og ambitiøst band til din næste fest? Så rykker "Celebrating Service" med glæde ud. Vi skræddersyer vores optræden til din fest, hvad end det handler om størrelse af band eller repertoire.

Læs mere...

Mere om Celebrating Service

Hejhej

Vi er "Celebrating Service" og er dit næste liveband til den kommende firmafest, bryllup eller julefrokost. Vi er et festband bestående af unge og energiske musikere primært fra Holbæk/Roskilde i alderen 18-21 år.
Vi spiller alle de gode hits fra både 50'erne og 60'erne og frem til i dag, både Dansk og Internationalt, og vi gør en dyd ud af at sætte vores eget præg på hvert enkelt nummer med det formål, at få publikum så meget med som muligt. Samtidig tager vi også gerne imod særlige ønsker af numre, og har også højtidelige numre på repertoiret, som fx, brudevalsen og fødselsdagssang. Derudover spiller vi også gerne til jul, og har selvfølgelig alt fra Mariah Carey til MC Einar på programmet ;)

Vi skræddersyer både band og repertoire til din fest. Derfor har vi en række forskellige pakkeløsninger klar, som strækker sig helt fra duo-optræden, til stille loungemusik til maden og helt til et 13-mands showband. Om du vil have blæsere, percussion eller korsangere i bandet, så har vi folkene til at klare opgaven. Pakkerne kan ses på vores billedserie.

Vi kører primært ud på hele Sjælland, men bor du på Fyn eller i Jylland er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til os :)

Vi ses! :D

Kontakt Celebrating Service

Kontakt Celebrating Service via formularen her, så vil Celebrating Service vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.