Chansons Terribles

Prisniveau

Kr. 8.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 eller 3x45 minutter

Profil

Yé-Yé music from The Sixties Paris

Chansons Terribles er en kvartet, der underholder med fransk musik fra 60’erne. Musikken passer perfekt til cocktailselskaber, caféer, brunch, reception og til festen hos jer, der vil have afdæmpet dansemusik i stilen fransk retro pop, bossa nova og jazz.

Læs mere...

Mere om Chansons Terribles

Bandet spiller franske evergreens sunget på fransk som eksempelvis, Serge Gainsbourg: Chez les yé-yé og L’anamour, Brigitte Bardot: Un jour comme un autre, Nino Ferrer: La rua Madureira og mange, mange flere.
Chansons Terribles består af bandets autentisk stilsikre og flotte vokal: Anne Emilie. Nicolas, der leverer en lækker bas hentet direkte fra Frankrig. Stig på trommer, der elegant sikrer, at vi swinger hele vejen og Bo, der leverer harmonierne på guitaren.
Ønsker i en varm brise fra Middelhavet til Bretagne til at sikre en helt speciel og god stemning til jeres arrangement, så kontakt os for et tilbud eller et link til fire sange fra vores repertoire, som vi har udvalgt og indspillet til jer.

Kontakt Chansons Terribles

Kontakt Chansons Terribles via formularen her, så vil Chansons Terribles vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.