Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Christian Bols

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 min.

Profil

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian Bols fik stor ros af arrangørerne for det bedste show, han havde leveret til DM 2013.

Læs mere...

Mere om Christian Bols

Christian Bols har optrådt med stand-up siden 1993, men har i løbet af de seneste 5 år arbejdet seriøst og målrettet med comedy. Faktisk så seriøst, at da han deltog i DM i stand-up 2013, endte han i finalen på Bremen, og sluttede på en samlet 4. plads.

Han fik stor ros af arrangørerne for det bedste show, han havde leveret til dette års DM. Desuden blev hans åbnerjoke på finaleaftenen, diskuteret og analyseret live på TV2 NEWS og høstede store roser af en comedyekspert.

Han blev i forbindelse med Zulu Comedy Festival 2013 kåret af Faxe Kondi Booster som den komiker, der har den bedste energi.

Christian Bols har skrevet shows til: Foreninger, firmaer, fødselsdage, fester, konfirmationer, bryllupper, drenge-/pigeaftner, skolefest samt polterabends, hvor brud eller gom skal lære at lave et show. Han kan også bruges i forbindelse med undervisning og formidling omkring trivsel, motivation og arbejdsglæde for erhvervslivet og skoler. Christian bliver ofte brugt som konferencier, hvor han er et humoristisk bindeled imellem seriøse emner. Han inddrager altid publikum og bliver bl.a. brugt til sportsbegivenheder og til at skabe opmærksomhed omkring virksomhedsprofiler. Han har de seneste to år været konferencier på Aabybro Knækker Cancer, der sidste år blev vist live i tv.

Christian har udviklet og er fast vært på improshowet: "Den Sorte Kyllings Improshow" i Aalborg, hvor han ofte har kendte gæster på scenen. Han underviser i impro og, hvordan man bliver en bedre formidler, bliver bedre til at gå til eksamen eller jobinterviews.

Han har bl.a. optrådt på: Zulu Comedy Festival, The Fringe i Edinburgh samt diverse private arrangementer. Han har optrådt på TVDK, Kanal København, 6’eren, ZULU og TV2 NEWS.

Bols' stand-up show er en afbalanceret blanding af let tilgængelig high speed comedy og et mystisk univers, med en varm dynamik, som inddrager både børn, unge og voksne.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Christian Bols: 4,8 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Super fedt og medrivende show

Christian forstod at fange de unge mennesker (9.kl) fra første sekund, da han lynhurtigt greb "bolde" fra elevernes hverdag. Christian havde højt tempo gennem hele showet, var levende med et fedt kropssprog og mimik. Vores unge mennesker gav efterfølgende udtryk for, at det havde været "mega nice".

Anmeldt af Pernille Gaardsøe d. 3. maj 2021
5
1
5

Vi griner stadig, underholdning i top klasse

Christian lykkes at få skovlen under studenten og gæsterne. Det var simpelthen genialt. Alle gæsterne har rost dig til skyerne og var top underholdt og snakken gik hele aftenen. Jeg var glad for at gæsterne stadig havde deres servietter på bordene, de blev brugt til at tørre øjnene efter latter.

Anmeldt af Hansen Lisa d. 28. juni 2020

Kontakt Christian Bols

Kontakt Christian Bols via formularen her, så vil Christian Bols vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.