Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Christopher Aarlit Bach

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter

Profil

Står du og mangler en form for underholdning til dit arrangement? Så er du kommet til den rette!
Christopher leverer suveræne fodboldtricks på et tårnhøjt niveau til konfirmationen - uanset hvor i landet den afholdes. Christopher Aarlit Bach har siden 2016 hvert år underholdt til adskillige arrangementer og har atter kun modtaget positive tilkendegivelser derfra.
Christopher viser de mest spektakulære tricks med sin fodbold og formår at løfte stemningen til begivenheden!

Læs mere...

Mere om Christopher Aarlit Bach

Christopher Aarlit Bach er blandt Danmarks bedste til at lave fodboldtricks - faktisk blev han i 2018 kåret til danmarksmester og kvalificerede sig dermed til Red Bull’s ekstraordinære verdensmesterskab for kun de nationale mestre i en række udvalgte lande. Han har desuden deltaget i en lang række internationale og nationale konkurrencer.
Christopher har siden 2015 taget ud til arrangementer og events for at optræde med sine boldkunster i hele landet. Gennem de mange års erfaring har han tilegnet sig en professionel og ikke mindst struktureret tilgang til sine shows, hvilket gør ham til én af de førende på området for fodboldoptrædener. Til sommer skal han eksempelvis optræde i Parken i anledning af EM.

Videoklip

Kontakt Christopher Aarlit Bach

Kontakt Christopher Aarlit Bach via formularen her, så vil Christopher Aarlit Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.