⚽️ Fodbold Underholdning til Konfirmation ⚽️ - Christopher Aarlit Bach 🏆

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

⚽️ Fodbold Underholdning til Konfirmation ⚽️ - Christopher Aarlit Bach 🏆

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 minutter

Profil

DANMARKS BEDSTE FODBOLDUNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION!
Skal du afholde konfirmation i 2022, og står du og leder efter den perfekte underholdning til den fodboldglade konfirmand? Så har du fundet den rette!
Christopher Aarlit Bach er Danmarks BEDSTE fodbold-freestyler, og han har siden 2016 optrådt til mere end 150 forskellige konfirmationer i HELE DANMARK. Christopher giver konfirmanden en UFORGLEMMELIG oplevelse, som med garanti løfter stemningen til konfirmationen!

OM SHOWET:

Showet varer i alt omkring 30 minutter og virker som et underholdende og stemningsfyldt supplement til festen!

Optrædenen består i, at Christopher først og fremmest viser sine egne spektakulære fodboldtricks foran konfirmanden og gæsterne, hvorefter konfirmanden kommer i centrum og får lov til at afprøve diverse tricks, som han lærer fra sig. Efter at konfirmanden har været i fokus, får de øvrige gæster ligeledes mulighed for at eksperimentere med forskellige tricks.

Til sidst er der mulighed for autografskrivning og billedtagning.

Kontakt ⚽️ Fodbold Underholdning til Konfirmation ⚽️ - Christopher Aarlit Bach 🏆

Kontakt ⚽️ Fodbold Underholdning til Konfirmation ⚽️ - Christopher Aarlit Bach 🏆 via formularen her, så vil ⚽️ Fodbold Underholdning til Konfirmation ⚽️ - Christopher Aarlit Bach 🏆 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.