Foredragsholdere tæt på Gørlev med foredrag om coaching

Per Outzen

Ulykken - Min stærkeste side.
En bilulykke vendte op og ned på hele mit liv. Fra de sekundet ulykken skete, ændrede det både mig som person, men o...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Ronni Mathiasen

I foredraget: “Tryg i en terrortid” tages der afsæt i den utrygge tid, der præger vores hverdag.

Der undervises i simple mentale redskaber, der ...

Hjemby
Herlev
Vis kunstnerprofil

Lars Christiansen

Lars er Danmarksmester i hukommelsessport 2015 og 2018 og europamester 2017 i kongedisciplinen "Speedcards". Desuden er han udnævnt til "Internatio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Rikke Berg

Gå ikke glip af mine unikke foredrag, som giver dig kvalificerede redskaber til at håndtere bølgerne i din virksomheds eller organisations arbejdsl...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bardia

Jeg hedder Bardia. Er bokseekspert på BBC, tidligere iransk mester fra 2009, sanshou specialist og boksetræner i Gladsaxe. Jeg tager ud til folkesk...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Rafel Shamri

Vil i vide mere om, hvordan livet er når man lever mellem to forskellige kultur, og kunsten om at passe ind?
Eller om integrationsproblemer, og hv...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Forfatter Allan Hansen

HOLD PÅ DIN KUNDE FOR UNDER 1% AF HVAD DET KOSTER AT LANDE EN NY.
Din bedste kunde er din konkurrents bedste kundeemne. Hvordan sikrer du dig effe...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Torben Rif

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, ...

Hjemby
Jelling
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...