Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer der søger perfekt musik og underholdning kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...