Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om coaching

Ronni Mathiasen

I foredraget: “Tryg i en terrortid” tages der afsæt i den utrygge tid, der præger vores hverdag.

Der undervises i simple mentale redskaber, der ...

Hjemby
Herlev
Vis kunstnerprofil

Lars Christiansen

Lars er Danmarksmester i hukommelsessport 2015 og 2018 og europamester 2017 i kongedisciplinen "Speedcards". Desuden er han udnævnt til "Internatio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Rikke Berg

Gå ikke glip af mine unikke foredrag, som giver dig kvalificerede redskaber til at håndtere bølgerne i din virksomheds eller organisations arbejdsl...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bardia

Jeg hedder Bardia. Er bokseekspert på BBC, tidligere iransk mester fra 2009, sanshou specialist og boksetræner i Gladsaxe. Jeg tager ud til folkesk...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Per Outzen

Ulykken - Min stærkeste side.
En bilulykke vendte op og ned på hele mit liv. Fra de sekundet ulykken skete, ændrede det både mig som person, men o...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Forfatter Allan Hansen

HOLD PÅ DIN KUNDE FOR UNDER 1% AF HVAD DET KOSTER AT LANDE EN NY.
Din bedste kunde er din konkurrents bedste kundeemne. Hvordan sikrer du dig effe...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Rafel Shamri

Vil i vide mere om, hvordan livet er når man lever mellem to forskellige kultur, og kunsten om at passe ind?
Eller om integrationsproblemer, og hv...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Torben Rif

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, ...

Hjemby
Jelling
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer der søger perfekt musik og underholdning kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...