Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...