Foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at danskere, som leder efter ideel underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...