Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra starten, og det så danskere, som søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...