Foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...