Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, der leder efter helstøbt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...