Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...