Foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at folk, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...