Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...