Foredragsholdere nær Stenløse med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer som leder helstøbt musik og underholdning kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...