Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om coaching

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om coaching, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag denne portal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...