Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Connected

Prisniveau

Kr. 7.500 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer

Profil

Kimen til CONNECTED blev sået på en spontan jamsession i 2004, hvor to fremragende og erfarne sangere/musikere, Anne Cecilie Nesager og Kim Røge, for første gang krydsede musikalske klinger og fik gulvet til at gynge. De to arbejdede dengang sammen på Stig Rossen og Mikkel Rønnows opsætning af musicalklassikeren Les Misérables og indledte efterfølgende et bredt musikalsk samarbejde - resultatet er sjælden kompetent og professionel musik, sang og underholdning til enhver festlig lejlighed!

Læs mere...

Mere om Connected

Såvel repertoire- som erfarings- og stilmæssigt er CONNECTED det oplagte valg til alle typer festlige arrangementer, hvor nøgleordet er kvalitet! Under middagen spilles blød, akustisk musik krydret med dæmpet sang – eksempelvis fra den danske vise- og sangskat og den internationale jazzverden - og naturligvis akkompagneres festsange ligeledes på en stilfuld måde. Når CONNECTED spiller op til dans, sker det med et meget bredt og overvejende tostemmigt repertoire bestående af mange stilarter som f.eks. rock’n’roll, pop, swing, 60’er-musik, country og selvfølgelig også nyere hits. Fælles for alle genrer er to meget stærke og sikre stemmer, et gennemmusikalsk spil – og en stor glæde ved og respekt for musikken!

At holde fest er ofte en stor begivenhed, som mange har brugt tid og kræfter på at planlægge og har glædet sig til længe! Derfor gør CONNECTED meget ud af at tage udgangspunkt i netop dine/jeres ønsker for derved at give festen et individuelt præg. Med i prisen er derfor 1/2 times telefonsamtale, hvor vi gennemgår mulighederne og sammen afstemmer forventningerne til CONNECTED's bidrag til festen.

KIM RØGE (keyb./vokal) havde så tidligt som 6-årig sin debut i på de skrå brædder i revyens verden, og allerede som 13-årig spillede han sit første festjob som solo-musiker. Siden er det bl.a. blevet til en uddannelse i skuespil, sang og dans på Det Danske Musicalakademi samt adskillige (hoved-)roller i forskellige professionelle musicalopsætninger.

Ud over teaterarbejdet kan Kim skrive en imponerende række erfaringer på CV’et – pianist, musiker og underholder til privat- og firmafester, egne shows: parodishowet ”My Way!”, musicalshowet ”En rejse gennem musicalens forunderlige verden” samt solist ved Odense Politiorkesters og Københavns Politiorkesters jule- og forårskoncerter.

ANNE CECILIE NESAGER (vokal) har mange års band-erfaring som lead vokal, hvor hun både har optrådt med diverse kopi-numre og med egne kompositioner. Også musicalgenren lokker ind imellem - senest med en hovedrolle i en professionel koncertopsætning af rock-musicalen CHESS.

Genre- og erfaringsmæssigt spænder Anne Cecilie fra klassisk musicalsang over jazz til pop/rock – en alsidig og sikker stemme, der både alene og sammen med Kims ditto kalder på hele følelsesspektret: fra det højtidelige over det rørende og inderlige til rendyrket, smittende power, der får selv de mest inkarnerede bænkevarmere til at rokke med!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Connected: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Topklasse

Underholdning og musikalsk oplevelse langt over vores forventninger

Anmeldt af Gitte Andres d. 5. august 2018
5
1
5

Helt i top

Super professionelle, flotte stemmer, dygtige musikere med godt samspil.
God og afdæmpet underholdning under middagen og godt og afvekslende repertoire til dansen, hvor de satte styrke og tempo op. Mange på dansegulvet.

Anmeldt af Rene Aabo Clausen d. 29. august 2016

Kontakt Connected

Kontakt Connected via formularen her, så vil Connected vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 You're the one that I want
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBWUU9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--add403d4d00563263976627ae6d8d8959fb62671/CONNECTED_-_You_are_the_one_that_I_want.mp3
  2. 00:00 Islands in the stream
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBWUk9IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9159ac1c0f1555b76da6ab874d345dc44ab12bc8/CONNECTED_-_Islands_in_the_stream.mp3
  3. 00:00 Don't know why
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBWU09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f9523f57f16cfc3518bc7b38912960defc837bf0/CONNECTED_-_Dont_know_why.mp3