Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Connie Svendsen

Prisniveau

Kr. 12.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

60-75 min.

Profil

DET LILLE EKSTRA
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde:
Et simpel redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

FARVEL TIL BROKRØVENE
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde
Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre.

Læs mere...

Mere om Connie Svendsen

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder

Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.
Flere end 60.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Hendes 2 mottoer er:
“Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret”. & "Det du fokuserer på, får du mere af ".

Hun startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Connie Svendsen modtog i 2014 en pris for "BEDSTE KUNDESERVICE" i Thomas Cook Airlines, udvalgt blandt mere end 28.000 ansatte.
Hun ved hvad hun taler om!

Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben.

Hun har siden uddannet sig til International ICI COACH hos Empowermind.

Kontakt Connie Svendsen

Kontakt Connie Svendsen via formularen her, så vil Connie Svendsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.