ABC

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

ABC

Prisniveau

Kr. 3.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 min eller efter aftale

Profil

CBB er et helt forrygende live-band med en lang række fede blues numre - både fra the good old days og mange nyere lækkerier.
Og det er lutter fede grooves direkte fra God's own cottonfields, en herlig, udadvendt blanding af sydstatsrock, country, blues, og det der ligner.
Bandet består af Felix Falck, sang og guitar, Peter Østbirk, keyboards, Frede Christensen, trommer og sang samt Henrik Mathiassen, bas

Læs mere...

Læs mere...

Mere om ABC

I 2012 blev CBB samlet igen. Først på hyggeplan, med 'de gamle' (Felix, Frede og Peter) og nu Henrik Mathiassen på bas. Og det swinger - det kan jo ikke andet.
Det er ikke noget tilfælde, at CBB er tilbage i sit oprindelige kvartet-format : Guitar, keyboards, bas og trommer. Det giver både variation og plads til, at alle kan udfolde sig. Men CBB giver også gerne plads til gamle og nye venner på scenen, til fælles fornøjelse for bandet og et stadigt voksende publikum.

Spilleglæden er som altid i højsædet. Inspirationen kommer mange steder fra - Allman Bros. Band, Robert Cray, Little Feat, sydstatsrock, country, Chicago-blues. Egne numre glider ind i repertoiret ved siden af cover-versioner. Man kan ikke altid høre, hvad der er hvad, men det er umiskendeligt Copenhagen!

Der er jo dem, der mener, at blues kun kan spilles på en bestemt måde. Blues-politiet har alle dage været efter CBB (og dem om det). Men med et repertoire, der også henter inspiration i country, sydstatsrock og meget mere, afsøger CBB - som så mange andre bluesbands - hele tiden grænserne for genren. Altid med det samme samme, fremadlænede og danseglade perspektiv.

Kontakt ABC

Kontakt ABC via formularen her, så vil ABC vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.