Copenhagen Soul Band

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2X45 eller 3X45 minutter

Profil

Copenhagen Soul Band, blev etableret i 2015 af 5 meget erfarne musikere, som alle har en dyb passion for den ægte soulmusik fra soulmusikkens gyldne periode i 60′ erne og 70′ erne. CSB spiller numre af Wilson Pickett, Al Green, James Brown, Ben E. King, Tina Turner, Marvin Gay o.m.a. Bandet omfatter hele tre forsangere, så derfor bliver der lagt meget vægt på vokalerne og på flerstemmig sang.

Læs mere...

Mere om Copenhagen Soul Band

Copenhagen Soul Band er:
Leroy Collins (guitar, sang). Leroy har indspillet 3 CD'ere og været forsanger i Soul Service og Soulgang. Leroy har også turneret med den ægte Elvis Presley's backing group The Jordanaires og Sunget med George Mc' Cray, spillet for George Baker og turneret med Stevie Wonder revival, mm.

Michael "Baby Blue" Jørgensen. (guitar, sang) har bl.a. spillet med Casper Winding og Jan Sivertsen i Tyggegummibanden samt i bandet Soul Food.
Babyblue har bl.a. også deltaget i Dansk Melodi Grandprix.

Henrik Lund. (trommer, kor) har spillet i næsten hele sin musikkarriere i popgruppen Lollipops, som i 60' erne og 70' erne havde kæmpehits som f.eks. Sussy More, Naked When You Come og Lorna, som lå næsten et år på hitlisten. Lollipops var kæmpe store i Sverige.

Michael Jørgsholm. (bas, sang) har indspillet plader med Michael Hardinger og Claus Asmussen i bl.a. Emanuel D.P.. Siden har Jørgs indspillet studiealbum med Fanden og hans Pumpestok (med Hardinger, Claus Asmussen, Kim Daugaard o.s.v.). Desuden har han spillet med Los Valentinos og flere dansebands.

Flemming Guldsborg. (keyboard, kor) har bl.a. spillet med Michael Hardinger, Claus Asmussen og har udsendt plader med 70' ernes store hitorkester Los Valentinos og Emanuel D.P. . Flemming har desuden deltaget i Melodi Grand Prix og spillet med div. bands på bl.a. Samsø Festival og Langelands Festival.

Kontakt Copenhagen Soul Band

Kontakt Copenhagen Soul Band via formularen her, så vil Copenhagen Soul Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.