Cosmorose

Prisniveau

Kr. 0 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Vil du have en livsbekræftende oplevelse? Er du til originale sange med dybde og kant?
Så er Cosmorose lige dig!
Bandet består af tre kvinder; Charlotte på guitar og vokal, Pernille på Cajón og Lise Lotte på kontrabas. Tilsammen spiller de groovy og lyttevenlig pop med kant i stil med Tina Dickow, Suzanne Vega og Sheryll Crow krydret med historier fra den virkelige verden.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Cosmorose

Charlotte er en fantastisk historiefortæller, der har prøvet lidt af hvert her i livet. Som så mange andre har hun været igennem skilsmisse, arbejdsløshed og boligløshed, men derudover har hun også fået konstateret brystkræft hele to gange og lever i dag med uhelbredelig kræft. Alt dette har dog ikke slået Charlotte skak mat! Hun insisterer i stedet på at få det bedste ud af resten af sit liv, hvor langt det så end må blive. Teksterne kredser om de store emner, det sårbare, det magiske, det vidunderlige og det svære her i livet, fremført med humor, charme og åbenhjertighed så man går derfra med en fornyet tro på livet og en følelse af at ens egne problemer ikke er så uoverskuelige alligevel.
Bandet har haft succes med deres musikalske foredrag i både kirker, caféer, kræftforeninger og i Vestre Fængsel.

Kontakt Cosmorose

Kontakt Cosmorose via formularen her, så vil Cosmorose vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.