Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

CRAZY CHRISTMAS

Prisniveau

Kr. 5.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 eller 3x45 (med mulighed for forlængelse)

Profil

Hvis julemanden droppede jobbet for at blive rockstar, så ville det se sådan her ud!
Har du altid tænkt at julen godt kunne bruge et los i røven og en guitar solo, så er Crazy Christmas bandet du hele dit liv har drømt om. Med 110km i timen drøner vi ud over scenekanten og ned på dansegulvet. Alle er inviteret med på en tur i kanen…

Læs mere...

Mere om CRAZY CHRISTMAS

Lad julefrokosten bliver årets fest. Crazy Christmas er et af de mest underholdende bands i landet og går virkelig den ekstra mil for jer og jeres fest.
Vi spiller alle de fede hits fra 80'erne frem til i dag, blandet med dansevenlige julenumre og krydret med den fantastiske energi vi efterhånden er blevet meget kendte for.
Vi specialiserer os i julefrokoster og kan levere pakkeløsninger til alle størrelser af fester. Skal I have underholdning hele natten kan bandet bookes i flere forskellige pakkeløsninger med dinnermusik eller DJ. Vi medbringer lysshow og kan levere lydproduktion helt op til 3.000 gæster.

Skriv til os hør hvordan I får den bedste julefrokost nogensinde!
MVH Crazy Christmas

Kontakt CRAZY CHRISTMAS

Kontakt CRAZY CHRISTMAS via formularen her, så vil CRAZY CHRISTMAS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.