Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Creedence Rivals

Prisniveau

Kr. 6.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 X 50 minutter

Profil

Creedence coverband. Vi spiller, som det ligger i navnet, alle de kendte, men også mindre kendte numre af Creedence Clearwater Revival på vores egen måde, men med et autentisk fodaftryk, fed lyd og med spark i.

Læs mere...

Mere om Creedence Rivals

Allerede nu er det tid at booke band til jeres Julefrokost, den anderledes fødselsdag, firmafesten der skal have et boost, klubben der skal holde en fest ud over det sædvanlige eller bare en dag hvor du vil samle vennerne til et ordentligt skrald,,,,, så kik her.

Creedence Rivals er klar med 2 x 50 minutters Creedence Show. Hvis det ønskes, kan der konverteres til 3 x 45 for et tillæg.

Vi spiller, som det ligger i navnet, alle de kendte, men også mindre kendte numre af Creedence Clearwater Revival og nogle nyere numre af John Fogertys solokarrierre, på vores egen måde, men med et autentisk fodaftryk, fed lyd og med spark i.

Hvem kender ikke: Bad moon rising, Cottonfields, Heard it throug the grapewine, Have you ever seen the Rain og Proud Mary blandt andre som sikre "syng og skrål med-numre" ,,, der er garanti for fest og god stemning.

Priser gælder Sjælland og øerne. Ved booking Fyn, Jylland, Bornholm mv må der påregnes kørsel- bro- færge- overnatningsomkostninger.
Indhent tilbud og oplys al info vedr arrangementet, så giver vi en god pris.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Creedence Rivals: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk dansemusik

God service hver gang jeg kontaktede bandet vedr. det praktiske👍😀. Fuld valuta for pengene.

Anmeldt af Henriette Sylvan d. 26. august 2019
5
1
5

Fantastisk stemning

Rigtig godt band, veloplagte og glade mennesker der leverede varen... som en af gæsterne sagde: man kan næsten ikke høre at det ikke er de rigtige Creedence der spiller!!

Anmeldt af Kitt Petersen d. 19. august 2018

Kontakt Creedence Rivals

Kontakt Creedence Rivals via formularen her, så vil Creedence Rivals vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.