Creedence Rivals

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Creedence Rivals

Prisniveau

Kr. 6.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 X 50 minutter

Profil

Hele Danmarks Creedence band.
Creedence Clearwater Revival tributeband.

Allerede nu er det tid at booke band til jeres Julefrokost, den anderledes fødselsdag, firmafesten der skal have et boost, klubben der skal holde en fest ud over det sædvanlige eller bare en dag hvor du vil samle vennerne til et ordentligt skrald,,,,, så kik her.
Vi spiller, som det ligger i navnet, alle de kendte, men også mindre kendte numre af Creedence Clearwater Revival på vores egen måde, men med et autentisk fodaftryk, fed lyd og med spark i. Der spilles også enkelte nyere John Fogerty-numre fra hans senere udgivelser der giver mening i forhold til Creedence.

Creedence Rivals er klar med 2 x 50 minutters Creedence Show. Hvis det ønskes, kan der konverteres til 3 x 45 for et tillæg.

Vi spiller, som det ligger i navnet, alle de kendte, men også mindre kendte numre af Creedence Clearwater Revival og nogle nyere numre af John Fogertys solokarrierre, på vores egen måde, men med et autentisk fodaftryk, fed lyd og med spark i.

Hvem kender ikke: Bad moon rising, Cottonfields, Heard it throug the grapewine, Have you ever seen the Rain og Proud Mary blandt andre som sikre "syng og skrål med-numre" ,,, der er garanti for fest og god stemning.

Priser gælder Sjælland og øerne. Ved booking Fyn, Jylland, Bornholm mv må der påregnes kørsel- bro- færge- overnatningsomkostninger.
Indhent tilbud og oplys al info vedr arrangementet, så giver vi en god pris. Pris afhængig af størrelsen på arrangement, hvor meget PA og Lys der kræves mv.
6000,- er kun gældende for mindre arrangementer i Sydsjælland og det er mindste opsætning.
Det kræves altid at der er overdækket, tørt og 5x3 eller 4x4 meter mindst til rådighed. Trommepodie/lille scene kan tillejes.

Ved flere forespørgsler på samme dato, forbeholder vi os retten til at vælge den der først skriver kontrakt, eller med de bedste betingelser.

Kontakt Creedence Rivals

Kontakt Creedence Rivals via formularen her, så vil Creedence Rivals vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.