Cuesta Mobildiskotek

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

6 timer

Profil

Cuesta Mobildiskotek er Rebild Kommunes største og mest professionelle mobile diskotek. Vi leverer en professionel og hurtig service, samt vi har nogle erfarne DJ's, der forstår sig på alle genre indefor musikkens verden. Det gør at vi igennem 3 år har spillet til alt fra 16 og 18 års fødelsdage, modeshows, voksen fødselsdage og byfester, samt julefrokoster og efterskole fester. Cuesta mobildiskotek leverer kvalitet der er til at betale.

Læs mere...

Mere om Cuesta Mobildiskotek

Vores Ydmyge Start

D. 3 december i 2010, spillede DJ Richard & DJ Kasper til den første fest, som skulle blive grundlaget for mange fester i fremtiden. I starten hed vi Blue Lights Disko, og vi startede med et ydmygt lys og lys set-up, der var købt ind for små 6000,-. Efter et navne skift og omkring 200 jobs senere, er Cuesta Mobildiskotek det største mobile diskotek i Rebild Kommune. Vi garanterer professionel service og udstyr. Selvom vi primært fokuserer på mobildiskoteket, har vi dog mulighed for at køre lyd og lys til live bands, konferencer mm. Vi har bla. afviklet flere arrangementer med Pelle Blarke, der vandt børne MGP i 2009..

Kontakt Cuesta Mobildiskotek

Kontakt Cuesta Mobildiskotek via formularen her, så vil Cuesta Mobildiskotek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.