Daniel Bernt Jensen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-1,5 time

Profil

To år i Kina - kom med til en aften med historier fra to år i "Riget i midten". Historierne bliver krydret med sange, jeg selv har skrevet. Det bliver sjovt, interessant og måske endda lærerigt.

Læs mere...

Mere om Daniel Bernt Jensen

Jeg var kun lige blevet færdiguddannet journalist, da jeg pakkede mine ting og flyttede til Kina for at studere kinesisk og være sammen med min daværende kinesiske kæreste.
Overgangen fra det danske til kinesiske samfund er ikke let, når man kun kan sige "goddag", "tak" og "fisk" på kinesisk, og de udfordringer det giver er noget af det, jeg fortæller om i mit foredrag.
Det kunne eksempelvis være dengang, jeg faldt i en klassisk turistfælde i Shanghai, eller dengang jeg næsten blev anholdt på grænsen til Nordkorea.
Det er imidlertid også en fortælling om at sige ja til nye udfordringer med åbne arme (nogle gange lidt for åbne arme) og om at sige goddag og farvel.

Anekdoterne bliver brudt op af sange, jeg selv har skrevet om mine oplevelser akkompagneret af guitarspil. Stilen er "singer/songwriter", og jeg har efterhånden 12 års erfaring som guitarist. Både som solomusiker og i et band.

I er meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Kontakt Daniel Bernt Jensen

Kontakt Daniel Bernt Jensen via formularen her, så vil Daniel Bernt Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.