Danny Dario Winandy

Prisniveau

Kr. 1.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. - 90 min.

Profil

Danny Dario Winandy har i store dele af sit liv uvidende været ramt af depression og angst, og ikke før i 2013 blevet bevidst om sin tilstand, da de fysiske symptomer tog voldsomt fart.

Danny Dario Winandy har siden besluttet sig for at tale åbent om emnet og hvordan depression og angst spreder sig som en steppebrand over hele kloden. Han holder af samme årsag foredrag over hele landet for at hjælpe andre sygdomsramte, pårørende og nysgerrige til bedre at kunne forstå og tackle sygdommen.

Læs mere...

Mere om Danny Dario Winandy

En langsom, indvendig død…

På globalt plan rammes, ifølge WHO, mere end 350 millioner mennesker indenfor alle aldersgrupper af depression. I værste fald kan depression lede til selvmord og det anslåes at være årsagen til 1 million dødsfald årligt. På basis af de tal, forudsiger WHO at depression i 2020 vil placere sig på andenpladsen over alle sygdomme på verdensplan, blot overgået af hjerte-karsygdomme.

Fremtidsudsigterne er alt andet end positive. Desværre underbygges dette også af den begrænsede viden og forståelse der er for sygdommen og dens konsekvenser for de ramte og de pårørende.

Danny Dario Winandy beskriver selv oplevelsen af depression som en langsom, indvendig død. Han forklarer yderligere at kroppen til tider kun føltes som et transportmiddel og formålet med livet til tider kunne være svære at få øje på.

En lysere fremtid…

Danny Dario Winandy har det klare formål med sine foredrag at skabe større åbenhed omkring depression og angst og samtidig nedbryde det som tabubelagt emne. Foredragene tager udgangspunkt i hvordan depressionens første symptomer melder sig, sygdomsforløbet i forhold til læge, psykolog og medicinering, samt skabe dialog om hvordan depression som folkesygdom kan bremses.

Med andre ord, taler Danny Dario Winandy åbent om sine oplevelser med depression og angst og skabe dialog, så sygdomsramte, pårørende og alle nysgerrige får en bedre forståelse af hvordan sygdommen opdages og tackles. Samtidig forsøger han at give nogle værktøjer til de sygdomsramte, med henblik på at kigge indad og finde hvilke værdier i livet der for alvor giver en lykkefølelse og fokusere på disse for bedre at kunne komme igennem sygdomsforløbet.

Kontakt Danny Dario Winandy

Kontakt Danny Dario Winandy via formularen her, så vil Danny Dario Winandy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.