Find danseundervisning nær Birkerød her

4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så danskere, som leder efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Birkerød, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...