Find danseundervisning tæt på Brædstrup her

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical samt været med i en, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 1...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

UNIQ Talent Dansere

Vi giver dit arrangement noget unikt som dine gæster vil huske!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Indisk Bhangra-dans

Trænger din fest også til et nyt og anderledes input?
Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!
I Punjab dans...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Dance entertainment

VI SÆTTER FESTEN IGANG

Hjemby
Vallensbæk Strand
Prisniveau
Kr. 1.200 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Afrobeat Dance

Afrobeat dance er den perfekte underholdning til at skabe glæde, sjov og god stemning til dit arrangement. Perfekt til polterarbends, sommerfester,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

foryspamy

For spamy

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 100 - 300
Vis kunstnerprofil

NewMoves

Dancefit, z.u.m.b.a, salsation, latinmix, Samba, Salsa, teambuilding til personalefesten, polterabent, sportdagen
Swingdanse, Charleston, Lindyhop...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.200 - 10.000
Vis kunstnerprofil

DansMedFolk

Folkedans - fællesdans. Bring dine gæster tættere sammen med en fælles oplevelse, de husker! Professionelle instruktører der ved hvordan man sætter...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk, som leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Brædstrup, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...