Find danseundervisning nær Frederiksberg her

5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som søger fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter danseundervisning til fest eller event på Frederiksberg eller du er danseunderviser, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...