Find danseundervisning nær Gørlev her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Gørlev, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...