Find danseundervisning nær Gråsten her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

UNIQ Talent Cabaret show

Vi giver dit arrangement noget unikt som dine gæster vil huske!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som søger efter den perfekte underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger danseundervisning til fest eller event i Gråsten eller du er en danseunderviser, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...