Find danseundervisning tæt på Hillerød her

4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter helstøbt underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er danseunderviser eller leder efter danseundervisning til fest eller event i Hillerød, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...