Find danseundervisning nær Kolding her

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Indisk Bhangra-dans

Trænger din fest også til et nyt og anderledes input?
Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!
I Punjab dans...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Festlig folkedans

Giv dine gæster en sjov og livsbekræftende oplevelse med lidt festlig folkedans hvor alle kan være med.

Både musik og danseinstruktion bliver ...

Hjemby
Ringe
Vis kunstnerprofil

Veronika

Danseundervisning til firmafesten, konfirmationen, polterabend - you name it!
Afro-funk, Salsa, Hip hop eller house- undervisning tilbydes til alt...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
4.7

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Dance entertainment

Danceteam by Nikolaj Ryom er din garanti for den perfekte underholdning til din fest!

Vi har en bred vifte af dygtige instruktører med stor erf...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

DanzFit

Dancefit, z.u.m.b.a, salsation, latinmix, Samba, Salsa, teambuilding til personalefesten, polterabent, sportdagen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.400 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger danseundervisning til fest eller event i Kolding eller du er en danseunderviser, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...